ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΟΡΟΣΗΜΑ

 • 2003
  Ίδρυση Εταιρείας
 • 2010
  Έναρξη συνεργασίας με καταστήματα LIDL σε Δυτική Πελοπόννησο, Δυτική Στερεά Ελλάδα και Νησιά Ιονίου
 • 2014
  Έναρξη συνεργασίας για συντήρηση εγκαταστάσεων και υποσταθμών του ΟΤΕ
 • 2008
  Έναρξη συνεργασίας με καταστήματα LIDL σε όλη την περιφέρεια της Κρήτης
 • 2012
  Έναρξη συνεργασίας με καταστήματα LIDL στο Ανατολικό Αιγαίο Ρόδο, Σάμο, Χίο, Κω και Σαντορίνη

ΟΡΑΜΑ

Σ’ ένα περιβάλλον διαρκώς μεταβαλλόμενο, η εταιρεία μας έχει ως στόχο να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις στα ηλεκτρομηχανολογικά έργα, περνώντας σε μια νέα τεχνολογική εποχή και δίνοντας αξία στους εργαζομένους μας, τους πελάτες  και τους συνεργάτες μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών με ποιότητα σε έργα ηλεκτρομηχανολογικού περιεχομένου με σεβασμό στις αξίες και τις αντιλήψεις μας απέναντι στους ανθρώπους μας, το περιβάλλον και την κοινωνία έχοντας στην κατοχή μας πιστοποιήσεις διεθνών προτύπων.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία «Πουλορινάκης Νικόλαος» ιδρύθηκε το 2003 από τον Νικόλαο Πουλορινάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης µε αντικείμενο τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Σημειώνοντας μια διαρκώς εξελισσόμενη πορεία, πλέον έχει γραφεία σε Αθήνα – Πάτρα και αναλαμβάνει έργα σε όλη την Ελλάδα. Απασχολεί ένα άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, το οποίο διαθέτει υψηλό επίπεδο γνώσης και εμπειρίας. Το διοικητικό προσωπικό, το τμήμα συντονισμού έργων, το τμήμα κτιριακού αυτοματισμού, οι μηχανικοί και τεχνίτες μας σε Ηράκλειο, Αθήνα και Πάτρα καθώς και οι συνεργάτες της σε όλη τη χώρα με βαθύ αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης στους εταιρικούς της στόχους, αποτελούν τους ανθρώπινους πόρους. Ο επαρκής εξοπλισμός, τα μηχανήματα, τα γερανοφόρα μηχανήματα και οι πλατφόρμες αφορούν μέρος των υλικών πόρων. Ο συνδυασμός τους προσδίδει ποιότητα, άμεσες λύσεις και εμπιστοσύνη σε όλες τις υπηρεσίες.

Διαθέτει συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις όπως η κατασκευαστική εταιρεία «Άκτωρ», με την οποία συνεργάστηκε στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις του καταστήματος της εταιρείας «Lidl» στην περιοχή της Ναυπάκτου, με την κατασκευαστική-τεχνική εταιρεία «Ελίν», σε συνεργασία με την οποία σε κατάστημα υπεραγοράς της ίδιας εταιρείας στην περιοχή των Μεγάρων πραγματοποίησε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Κατασκευή και συντήρηση των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενός µεγάλου αριθμού καταστημάτων της εταιρείας «Lidl» σε Κρήτη, Πάτρα, Αθήνα, Επτάνησα, ∆ωδεκάνησα, Κυκλάδες και σε νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα, έχει αναλάβει την κατασκευή των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στην Αλικαρνασσό Ηρακλείου, στην Τρίπολη και στην Αµαλιάδα. Επίσης, την εγκατάσταση του συστήματος πυρανίχνευσης της ίδιας εταιρείας στο Μεσολόγγι, την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης καταστήματος υπεραγοράς «Lidl» στην περιοχή του Ρεθύμνου και την ηλεκτρολογική εγκατάσταση, το σύστημα πυρόσβεσης και το δίκτυο ύδρευσης στις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας «Lidl» στην Πάτρα, καθώς και την υδραυλική εγκατάσταση στο κατάστημα της Κέρκυρας κ.α.

Ανάμεσα στα απαιτητικά έργα, πέραν των καταστημάτων της εταιρείας «LIdl», που έχουν ήδη αναφερθεί, κτιριακά και βιομηχανικά έργα, τεχνικές μελέτες και φωτοβολταϊκά πάρκα, είναι μερικές μόνο από τις κατηγορίες έργων που αναλαμβάνει και έχει παραδώσει με απόλυτη επιτυχία η εταιρεία μας . Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η ηλεκτρολογική εγκατάσταση καταστήματος της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή της Αλικαρνασσού, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του εμπορικού καταστήματος «Βeaute Βeaute» αλλά και Ελαιουργείου στην περιοχή του Κρουσώνα, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έχει επίσης αναλάβει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε καταστήματα Τραπεζικών Οργανισμών όπως το κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο της Κρήτης και Δημόσια έργα, ηλεκτρολογικές εργασίες σε έργο ανάπλασης της πλατείας Δ.Δ Αποστόλων, στο Δήμο Μινώα Πεδιάδα και της πλατείας Αχλάδας , στο δήμο Μαλεβιζίου. Έχει φέρει εις πέρας μέρος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε αερολιμένες όπως της Ζακύνθου, των Χανίων και του Ηρακλείου.

Σε βιομηχανικό και ξενοδοχειακό επίπεδο, συντήρηση και η επέκταση των ηλεκτροµηχανολογικών εγκαταστάσεων σε βιομηχανικές µονάδες παραγωγής αλλά και σε εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνίας, επίσης είναι μέρος των έργων που έχει αναλάβει. Ιδιαίτερης σημασίας είναι η συνεργασία μας με εταιρείες, που πρωταγωνιστούν στην οικονομία της Κρήτης όπως η εταιρεία Καράτζη Α.Ε, Ενέργεια Κρήτης και MEGAPLAST A.E. Στα κτιριακά έργα της εταιρείας απαριθμούνται πληθώρα κατασκευών και ανακαινίσεων κατοικιών, πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχειακών μονάδων. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα µας στον τομέα αυτό είναι η επέκταση του ξενοδοχείου Golf στην  περιοχή της Χερσόνησου στην Κρήτη, η κατασκευή µέρους των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου Insula Alba στην περιοχή Ανάληψεως Χερσονήσου, όπως επίσης η κατασκευή και ο προγραµµατισµός της KNX εγκατάστασης κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου Athina Palace Resort & Spa στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στην Κρήτη, μιας και συμμετέχουμε ενεργά στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού µε την τεχνολογία ΚΝΧ, διαθέτοντας πιστοποιημένο προσωπικό με διαρκή εκπαίδευση µέσω εκθέσεων και σεμιναρίων, αφού για εμάς η εκπαίδευση λειτουργεί ως εργαλείο βελτίωσης.

Όσον αφορά τις τηλεπικοινωνίες, σε συνεργασία µε την INTRAKAT, η εταιρεία μας έχει αναλάβει τη συντήρηση του τηλεπικοινωνιακού δικτύου της Cosmote στο νομό Χανίων και τις ηλεκτρομηχανολογικές κατασκευές της ίδιας εταιρείας σε όλη την Κρήτη.

Να αναφέρουμε επίσης ότι εταιρεία μας διαθέτει τα απαραίτητα πιστοποιημένα μέσα για την έκδοση Πιστοποιητικού ΥΔΕ (Υπεύθυνη Δήλωση Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη), σύμφωνα με τους ισχύοντες νέους κανονισμούς, έχοντας προηγηθεί ο έλεγχος της εγκατάστασης.

Τέλος, σε όλες µας τις εργασίες παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης ηλεκτροµηχανολογικών εγκαταστάσεων πιστοποιηµένες µε διεθνή πρότυπα όπως το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO9001 , την  πιστοποίηση του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης κατά το πρότυπο ISO14001 με συνεχή δέσμευση για την πρόληψη της ρύπανσης, την τήρηση της νομοθεσίας και τις συνεχείς βελτιώσεις αλλά και τις θεμελιώδεις αρχές για την εφαρμογή Συστημάτων Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας και OHSAS 18001, δίνοντας έμφαση στα θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Σαν εταιρεία, με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο και της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας, λειτουργούμε μαθαίνοντας από το παρελθόν, δημιουργώντας στο παρόν και προσβλέποντας σ’ ένα μέλλον ανάπτυξης, προσωπικής εξέλιξης και επαγγελματικής ευημερίας.